Landmark

21 velj.

Davor Stipanić

Evo nam upravo prošla  još jedna odrednica (landmark). Ne znam kako bih drukčije nazvao brojku od preko 30000 posjetitelja na našem blogu. Nastao je kao neka vrsta bijega od stvarnosti, ružnoće koja nas okružuje u svim medijima kao glavna osobina stvarnosti koju živimo. Kalinina ideja o obliku i Slavičin doprinos najvećim brojem tekstova zarazili su poprilično pisaca. Čak i onih koji se u «pravom» pisanju, onom koje ugleda svjetlo javnosti, nikada nisu ni mislili okušati. Još je više «planetarnih» čitatelja o čemu svjedoči broj zastava. Čitaju naše tekstove, učestalošću pristupanja i komentarima potiču nas na još. Evo tako još jednoga kao doprinos novoj odrednici i poklon svim čitateljima.

Kupovanje u Tunisu

3 komentara Za “Landmark”

 1. micho 21 veljače, 2010 u 13:58 #

  Kako ti se sviđa moja pustinjska ruža? Dobio sam je davno od prijatelja koji je pohodio Saharu. Jutros smo je snimali.

 2. davor 21 veljače, 2010 u 16:58 #

  Da je barem onda bilo znati kako ćemo jednog dana (nakon dobrog broja godina) sastavljati ovaj blog s putopisima. Bilo bi više fotografija, a i priznajem da mi je pustinjskih ruža tamo bilo preko glave. Svugdje bi htio nešto kupiti, barem sitnicu, a ne možeš se vratiti s kuferom škorpiona i torbom pustinjskih ruža.
  Ipak, sve nekako nisam ni sumnjao da će primjerak biti u tvojoj zbirci. Tada smo se samo poznavali, nije se još razvilo prijateljstvo. Da sam tada znao s koliko strasti skupljaš kamjenje i okamine punuda bi mi bila manje dosadna.

 3. dada 21 veljače, 2010 u 17:58 #

  Ja se pitam gdje li su završile one pustinjske ruže iz kolekcije mog tate (bio je također geolog), a donešene iz Tunisa ?!
  Pitat ću brata, možda on zna.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: