Ich bin ein Berliner

3 svi.

Već duže vrijeme pratim uspjehe naše suradnice i blogerice  Arjane, koja je kod nas objavila putopis Miami i njemu odgovarajući recept Floridsku pitu. Stvarno sam počašćena što je jedna tako obrazovana, sposobna i nagrađivana, a tako jednostavna i draga osoba  dio i našeg tima Putopisa. Kad god se na TV-u  spominje inovativnost u nastavi, očekujem kako će se pojaviti Arjana. Nekoliko puta je bila gost obrazovnih emisija.  Kao predstavnik Hrvatske učestvovala je sa svojim učenicima 3. razreda IX. zagrebačke gimnazije na Forumu inovativnog obrazovanja u Berlinu od 23. do 25. 03. 2010. Oni su polufinalisti i idu na svjetsko natjecanje u CapeTown u studenom ove godine. Čestitke u ime cijele ekipe Putopisa!!! Napisala sam samo djelić uspjeha, a ostale možete pronaći na blogu  Traveloteacher.

Novi Arjanin putopis počinje ovako : “Volim priču o JFK-u i krafnama. Znaju je svi moji učenici. Odličan je uvod u lekciju o upotrebi člana, ali i o interferenciji materinjeg jezika, u ovom slučaju engleskog. Kako bi Englezi rekli, it’s the teacher in me koji me sad tjera da i Vama objasnim gdje je Kennedy pogriješio…”  –> Ich bin ein Berliner

2 komentara Za “Ich bin ein Berliner”

  1. nima 4 svibnja, 2010 u 13:49 #

    Početak obećava!

  2. sava 4 svibnja, 2010 u 14:11 #

    Jednom prilikom sam gledala emisiju Euromagazin i vidjela prilog o g-đi Arjani i aktivnostima njenih učenika. Iznenadilo me kako onako blaga i mila osoba drži punu pažnju cijelog razreda srednjoškolaca. Ljubav, znanje i karizma izvrsno su spojeni u njenu osobnost.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: