Gostovanje Putopisa blog na Radio studentu

10 velj.

Upravo je završila emisija Putokaz na Radio studentu u kojoj je gostovala naša autorica Arjana iz Zagreba.  Izvrsno je prezentirala Putopise blog.

Kako smo dospjeli na Radio? Studentice Marija i Kristina, urednice ove emisije, su se javile mailom predloživši nam suradnju u emisiji Putokazi. Problem je bio kako realizirati emisiju, jer  su naši autori “razbacani” svuda po svijetu. Sjetila sam se naše Arjane, koja je u Zagrebu i predložila joj sudjelovanje u emisiji.  Obradovala me jer je odmah prihvatila poziv.

Kontaktirala sam i druge autore koji većinom  pristaju na intervju, jedino čekamo tehničke mogućnosti studija – je li moguće realizirati emisiju korištenjem Skype-a ili telefona.

Potez je na tehničarima 🙂

Ako nas tehnika uspije pratiti, čut ćete i glasom naše velike putnike.

Emisija Putokaz je realizirana u vremenu od  14:00 do 14:30h i emitira se svakog četvrtka. Ako niste u Zagrebu, i ako vam nije blokiran Web streaming, kao nekim putopiscima 😦 možete je slušati na http://radiostudent.fpzg.hr/index.php/emisije/govorne-emisije/putokaz

Još jednom hvala Arjani i Radio studentu , te  emisiji Putokazi, koji su nas predstavili u najljepšem svjetlu i nadam se daljoj suradnji.

 

Urednica

 

 

 

5 komentara Za “Gostovanje Putopisa blog na Radio studentu”

 1. Arjana 10 veljače, 2011 u 16:22 #

  Draga Kalina,
  pravo je zadovoljstvo i velika čast govoriti o tako sjajnom projektu kao što su Putopisi. Apsolutno sam uživala u emisiji i nadam se da će nam se uskoro pridružiti i drugi autori i autorice koji se još nisu okušali u pisanju uspomena s putovanja.

  Hvala na ukazanom povjerenju.
  Pozdrav
  arjana

 2. Sam 11 veljače, 2011 u 06:00 #

  Ovo je vrlo znacajan dogadjaj! Cestitam svima koji su doprinijeli uspjehu bloga te svakako Arjani koja je prezentirala blog na najbolji moguci nacin.

 3. picek 11 veljače, 2011 u 10:57 #

  Moguće je preko telefona, vjerujem i preko Skypea, obaviti intervju, ali poanta je da se nekad i slušatelji mogu uključiti u studio i postavljati pitanja. Ako telefonsku liniju zauzima gost, onda to nije moguće. Isto tako, važno je obratiti pozornost na to da telefonski pozivi nisu jednako skupi kad se zove Slovenija ili Tajvan. U potonjem slučaju bi intervju trebao biti kraći, osim ako urednik ne kaže drugačije.

 4. kontesa 11 veljače, 2011 u 11:04 #

  Hvala na komentaru, @picek
  Slažem se da je poanta slušatelje uključiti u razgovor. Isto tako znam koliko su skupi tel. pozivi prema drugim državama, zato je moj prijedlog bio Skype.
  Inače, mislila sam na telefon u slučaju putopisaca iz Hrvatske koji nisu u Zagrebu.
  Postoji i problem vremenske razlike. Jedan putopisac nam je u Kazakhstanu trenutno i 5 sati je udaljen od naše vremenske zone.
  Jedan putopisac se ponudio da će on zovnuti Radio student ako treba iz Amerike 🙂
  Urednica

 5. Agnes 11 veljače, 2011 u 22:07 #

  Pridružujem se čestitkama i radujem se s vama na uspješnom širenju u drugim medijima.
  Puno uspjeha i dalje.
  Pozdrav, Agnes

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: